Måndag 17 februari |
||
---|---|---|
Biff Lindström med persiljesmör, rödvinssås, saltgurka och klyftpotatis |
150 kr
|
|
Pocherad kolja med Sandefjordsås, fänkålsallad och dillslungad potatis |
150 kr
|
|
Viltskavsgryta med svamp, smålök , potatis-och jordärtskockspuré och rårörda lingon |
150 kr
|
|
Jambalaya med chorizo, fläskkött, räkor och vitlökscréme |
150 kr
|
|
Tisdag 18 februari |
||
Viltköttbullar med enbärsgräddsås, potatispuré, rårörda lingon och grönkålssallad |
150 kr
|
|
Halstrad torskfilé med bacon,rödvinssås pepparrotscrème och dillkokt potatis |
150 kr
|
|
Stekt rimmat sidfläsk med löksås och kokt potatis |
150 kr
|
|
Grillad kycklingfilé med rostade grönsaker, picklad rödlök och dragoncréme |
150 kr
|
|
Onsdag 19 februari |
||
Helstekt flankstek med rosépepparsås, råstekt potatis och paprikasallad |
150 kr
|
|
Panerad sejfilé med dansk remouladsås, sockerärtor och dillkokt potatis |
150 kr
|
|
Grillad osttkorv med friterad potatis, dijoncréme och bakad lök |
150 kr
|
|
"Tonkatsu" japansk schnitzel med krämig kålsallad, Tonkatsusås, jasminris och sesamfrön |
150 kr
|
|
Torsdag 20 februari |
||
Helstekt Tender strip med chimichurri, rödvinssås, rostad potatis och bakad tomat |
150 kr
|
|
Skaldjursfylld strömmingsfilé med potatispuré, brynt smör och gurksallad |
150 kr
|
|
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
150 kr
|
|
Helstekt kalvrostbiff med cocktailtomater, baconcrisp, parmesan och cesardressad romansallad |
150 kr
|
|
Fredag 21 februari |
||
Helstekt biff med chilibearnaise, rödvinssås, rostad mandelpotatis och tomatsallad |
150 kr
|
|
Sesamstekt laxfilé med limeyoghurt, teriyakisås, jasminris och groddar |
150 kr
|
|
Lasagne al forno |
150 kr
|
|
Pulled pork med jalapeñocréme, tortillabröd, krispiga grönsaker och picklad lök |
150 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
Vegetarisk lasagne med tomatsallad, parmesan och rucola |
150 kr
|