Måndag 17 mars |
||
---|---|---|
Kalvfärsbiff smaksatt med soltorkadtomat & örter serveras med madeirasaås & parmesanpotatispuré |
150 kr
|
|
Pocherad torsk med brynt smör, gubbröra och dillkokt potatis |
150 kr
|
|
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg,rödbetor och saltgurka |
150 kr
|
|
Citrusbakad kalkonfilé med qinoa, tomat & mozzarellasallad och tzatziki |
150 kr
|
|
Tisdag 18 mars |
||
Helstekt entrecote med paprikasmör, rödvinssås, rostad potatis och ventricina chips |
150 kr
|
|
Citron och dillpanerad sejfilé med rödlök & gräslökscréme samt dillslungad potatis |
150 kr
|
|
Stekt rimmat sidfläsk med löksås och kokt potatis |
150 kr
|
|
Lammrostbiff med citronrostade rotfrukter, fetaostcréme och rucola |
150 kr
|
|
Onsdag 19 mars |
||
Baconfylld köttfärslimpa med calvadosgräddsås, potatispuré, saltgurka och lingonchutney |
150 kr
|
|
Örtbakad sejfilé med skaldjurssås, citronslungad blomkål och dillkokt potatis |
150 kr
|
|
Småländska isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor och senap |
150 kr
|
|
Sallad med rostade rödbetor, bakad chevréost, päron, rostade nötter och honungsvinegrette |
150 kr
|
|
Torsdag 20 mars |
||
Helstekt flankstek med chimichurricréme, rostad vitlössky, råstekt potatis och rostad tomat |
150 kr
|
|
Operaströmming med skirat smör och potatispuré |
150 kr
|
|
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
150 kr
|
|
Krispig schnitzel serveras med ceasarsallad, färsk jalapeño och parmesan |
150 kr
|
|
Fredag 21 mars |
||
Helstekt biff med chilibearnaise, rödvinssås, parmesanrostad potatis och broccoli |
150 kr
|
|
Pocherad torsk med skaldjursbuljong, dillcréme, dillkokt potatis och fänkål |
150 kr
|
|
Coq au vin (kycklinggryta med champinjoner, bacon och smålök)och potatispuré |
150 kr
|
|
Asiatisk nudelsallad med scampi, koriander, sesamfrön, chili-limeyoghurt och rispapper |
150 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
Krämig pasta med tomat, zucchini ,marinerad mozzarella och rucola |
150 kr
|