Torsdag 16 januari |
||
---|---|---|
Flapsteak "Provencale" med vitlökssmör, rödvinssås, haricots verts och råstekt potatis |
150 kr
|
|
Krämig fisk och skaldjursgryta med fänkål, paprika, apelsin serveras med aioli & krutonger |
150 kr
|
|
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
150 kr
|
|
Halstrad regnbågsfilé på ceasarsalladsbädd med semitorkad tomat, krutonger och parmesan |
150 kr
|
|
Fredag 17 januari |
||
Örtstekt tenderstrip med bearnaisesås, rödvinssås, rostad potatis och tomatsallad |
150 kr
|
|
Halstrad regnbågsfilé med saffran- och apelsinsås, rostad fänkål och dillkokt potatis |
150 kr
|
|
Fläskpiccata med citron- och tomatsås, saffransris, parmesan och rucola |
150 kr
|
|
Sichuanpepparstekt ankbröst med kinesisk apelsinsås, majrovacréme och salladslök |
150 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
Cannelloni fylld med ricotta, rödbetor, rostade valnötter och chevreost |
140 kr
|