Lunch

Sallad, bröd, soppa, kaffe och kaka

Torsdag 16 januari

Flapsteak "Provencale" med vitlökssmör, rödvinssås, haricots verts och råstekt potatis
150 kr
Krämig fisk och skaldjursgryta med fänkål, paprika, apelsin serveras med aioli & krutonger
150 kr
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
150 kr
Halstrad regnbågsfilé på ceasarsalladsbädd med semitorkad tomat, krutonger och parmesan
150 kr

Fredag 17 januari

Örtstekt tenderstrip med bearnaisesås, rödvinssås, rostad potatis och tomatsallad
150 kr
Halstrad regnbågsfilé med saffran- och apelsinsås, rostad fänkål och dillkokt potatis
150 kr
Fläskpiccata med citron- och tomatsås, saffransris, parmesan och rucola
150 kr
Sichuanpepparstekt ankbröst med kinesisk apelsinsås, majrovacréme och salladslök
150 kr

Veckans vegetariska

Cannelloni fylld med ricotta, rödbetor, rostade valnötter och chevreost
140 kr