Lunch

Salladsbuffé, bröd, soppa, kaffe och kaka

Måndag 13 oktober

Helstekt Tender strip (bogfilé) med örtsmör, portvinssås och rostad potatis
160 kr
Halstrad rödingfilé med champagnesås, citronslungad potatis och friterade rotfrukter
160 kr
Grillad tysk ostkorv med majscréme, rostad potatis och krämig kålsallad
160 kr
Chili con Carne med nachos, gräddfil och basmatiris
160 kr

Tisdag 14 oktober

Viltfärsbiff med äppelcidersås, potatis &-jordärtskockspuré och picklad gurka
160 kr
Halstrad Uerfilé med örtrisotto och citronett
160 kr
Stekt rimmat sidfläsk med löksås och kokt potatis
160 kr
Tandorimarinerad lax med myntatzatziki, basmatiris och granatäppelsallad
160 kr

Onsdag 15 oktober

Helstekt fläskfilé med dijon-dragonsås, klyftpotatis och picklad lök
160 kr
Laxöverbakad sejfilé med vitvinssås, potatispuré och sockerärtor
160 kr
Ungersk Gulasch med basmatiris och gräddfil
160 kr
Paella med kycklinglårfilé, chorizo, skaldjur och aioli
160 kr

Torsdag 16 oktober

Helstekt flankstek med grönpepparsås, råstekt potatis och paprikasallad
160 kr
Krämig fisk och skaldjursgryta med fänkål, paprika, apelsin serveras med aioli & krutonger
160 kr
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
160 kr
Helbakad majskyckling med citron-och rosmarincréme, bakad spetkål och gremolata
160 kr

Fredag 17 oktober

Panerad schnitzel med citron- och kaprissmör, rödvinssås och rostad potatis
160 kr
Krabböverbakad rödingfilé med citronsmörsås, örtslungad potatis och fänkålssallad
160 kr
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, äppelmos och rostad potatis
160 kr
Thailändsk kycklinggryta Tom kai gai med jasminris och koriander
160 kr

Veckans vegetariska

Chiligryta med bönor och grönsaker serveras med basmatiris, picklad rödlök och chiliyoghurt
160 kr