Måndag 12 maj |
||
---|---|---|
Kalvfärsbiff med dragongräddsås, potatispuré och picklade grönsaker |
150 kr
|
|
Pocherad koljafilé med bryntsmör, pepparrot, räkor och dillkokt potatis |
150 kr
|
|
Grillad baconkorv med rostad potatis, dijoncréme och picklad rödlök |
150 kr
|
|
Thailändsk kycklinggryta Tom kai gai med jasminris och koriander |
150 kr
|
|
Tisdag 13 maj |
||
Viltköttbullar med gräddsås, potatis -och jordärtskockspuré, rårörda lingon och enbärspicklad gurka |
150 kr
|
|
Örtbakad sejfilé med blåmusselsås, färskpotatis, sillrom och bakad purjolök |
150 kr
|
|
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon |
150 kr
|
|
Wasabibakad entrecote med nudelsallad, chili och ingefärsyoghurt och rostade sesamfrön |
150 kr
|
|
Onsdag 14 maj |
||
Nattbakad rostasfilé från Lövsta gård med röstipotais, portvinssås och aromsmör |
150 kr
|
|
Panerad sejfilé med romcréme, dillslungad potatis och vaxbönor |
150 kr
|
|
BBQ-marinerad fläskkarre med whiskeysås, coleslaw, klyftpotatis och majskolv |
150 kr
|
|
Sesampanerad kycklingfilé med krämig kålsallad, tonkatsusås och srirachamajonnäs |
150 kr
|
|
Torsdag 15 maj |
||
Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, skirat smör och ärtor |
150 kr
|
|
Krämig fisk och skaldjursgryta med fänkål, paprika, apelsin serveras med aioli & krutonger |
150 kr
|
|
Coq au vin (kycklinggryta med champinjoner, bacon och smålök)och potatispuré |
150 kr
|
|
Thai fishcakes med gröncurrysås, jasminris och marinerade grönsaker |
150 kr
|
|
Fredag 16 maj |
||
Helstekt flapsteak med rostad potatis, chilibearnaisesås och parmesangratinerad tomat |
150 kr
|
|
Skaldjursfylld kungsflundra med vitvinssås, duchessepotatis och citronmarinerad fänkål |
150 kr
|
|
Lasagne al forno med parmesan och rucola |
150 kr
|
|
Pad Thai med kycklinglårfilé, risnudlar, lime, jordnötter och koriander |
150 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
Krämig pasta med svamp, örter, tryffelpecorino och rucola |
150 kr
|