Måndag 10 november |
||
|---|---|---|
| Helstekt fläskfilé med dijongräddsås, rostad potatis och picklad lök |
160 kr
|
|
| Halstrad laxfilé med skaldjurssås, citron- och örtpotatisstomp och fänkål |
160 kr
|
|
| Krämig pasta med chorizo, ricotta, paprika, vitlök, parmesan och rucola |
160 kr
|
|
| Crispy chicken med mango och- avokadosalsa, jalapeñoyoghurt och kålsallad |
160 kr
|
|
Tisdag 11 november |
||
| Nattbakad rostbiff med provencalsås, vitlökscréme, örtrostad potatis och haricots verts |
160 kr
|
|
| Laxwallenbergare med vitvinssås, potatispuré och sockerärtor |
160 kr
|
|
| Stekt rimmat sidfläsk med löksås och kokt potatis |
160 kr
|
|
| Krämig risotto med scampi, citron, fänkål, dill och parmesan |
160 kr
|
|
Onsdag 12 november |
||
| Viltfärsbiff med murkelsås, potatis-och rotselleripuré och rårörda lingon |
160 kr
|
|
| Pestobakad koljafilé med örtslungad potatis, citroncréme och vaxbönor |
160 kr
|
|
| Oxkind Bourgignon med bacon, smålök ,champinjoner, rödvinssås och potatispuré |
160 kr
|
|
| Sesamstekt fläskfilé med teriyakisås, jasminris, ingefärsyoghurt och marinerade grönsaker |
160 kr
|
|
Torsdag 13 november |
||
| Helstekt Tender strip (bogfilé) med jalapeñobearnaise, rostad potatis och tomatsallad |
160 kr
|
|
| Dillbakad rödingfilé med sandefjordsås, ramslöksslungad potatis och sockerärtor |
160 kr
|
|
| Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
160 kr
|
|
| Vietnamesisk kycklingsallad med Nouc cham dressing, friterad lök, jordnötter och koriander |
160 kr
|
|
Fredag 14 november |
||
| Panerad schnitzel med citron- och kaprissmör, rödvinssås och rostad potatis |
160 kr
|
|
| Pocherad koljafilé med äggsås, dillkokt potatis och räkor |
160 kr
|
|
| Småländska isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor och senap |
160 kr
|
|
| Bahn Mi- Baguette med biff, koriander, syrade grönsaker, groddar, rostad lök och srirachamajonnäs |
160 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
| Falafel med matvetetabbouleh, myntayoghurt, hommus och tortillabröd |
160 kr
|
|