Måndag 13 oktober |
||
---|---|---|
Helstekt Tender strip (bogfilé) med örtsmör, portvinssås och rostad potatis |
160 kr
|
|
Halstrad rödingfilé med champagnesås, citronslungad potatis och friterade rotfrukter |
160 kr
|
|
Grillad tysk ostkorv med majscréme, rostad potatis och krämig kålsallad |
160 kr
|
|
Chili con Carne med nachos, gräddfil och basmatiris |
160 kr
|
|
Tisdag 14 oktober |
||
Viltfärsbiff med äppelcidersås, potatis &-jordärtskockspuré och picklad gurka |
160 kr
|
|
Halstrad Uerfilé med örtrisotto och citronett |
160 kr
|
|
Stekt rimmat sidfläsk med löksås och kokt potatis |
160 kr
|
|
Tandorimarinerad lax med myntatzatziki, basmatiris och granatäppelsallad |
160 kr
|
|
Onsdag 15 oktober |
||
Helstekt fläskfilé med dijon-dragonsås, klyftpotatis och picklad lök |
160 kr
|
|
Laxöverbakad sejfilé med vitvinssås, potatispuré och sockerärtor |
160 kr
|
|
Ungersk Gulasch med basmatiris och gräddfil |
160 kr
|
|
Paella med kycklinglårfilé, chorizo, skaldjur och aioli |
160 kr
|
|
Torsdag 16 oktober |
||
Helstekt flankstek med grönpepparsås, råstekt potatis och paprikasallad |
160 kr
|
|
Krämig fisk och skaldjursgryta med fänkål, paprika, apelsin serveras med aioli & krutonger |
160 kr
|
|
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
160 kr
|
|
Helbakad majskyckling med citron-och rosmarincréme, bakad spetkål och gremolata |
160 kr
|
|
Fredag 17 oktober |
||
Panerad schnitzel med citron- och kaprissmör, rödvinssås och rostad potatis |
160 kr
|
|
Krabböverbakad rödingfilé med citronsmörsås, örtslungad potatis och fänkålssallad |
160 kr
|
|
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, äppelmos och rostad potatis |
160 kr
|
|
Thailändsk kycklinggryta Tom kai gai med jasminris och koriander |
160 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
Chiligryta med bönor och grönsaker serveras med basmatiris, picklad rödlök och chiliyoghurt |
160 kr
|