Måndag 25 augusti |
||
---|---|---|
Pepparpannbiff med paprikagräddsås och rostad potatis och picklade grönsaker |
150 kr
|
|
Pocherad koljafilé med bryntsmör, gubbröra, dillkokt potatis och vaxbönor |
150 kr
|
|
Krämig pasta med rökt lax, citron, chili, vittvin, örter och parmesan |
150 kr
|
|
Sichuanpepparstekt ankbröst med kålsallad, apelsincréme och salladslök |
150 kr
|
|
Tisdag 26 augusti |
||
Mustig högrevsgryta med svamp, smålök, rökt sidfläsk och potatispuré |
150 kr
|
|
Citronpanerad sejfilé med tartarsås, marinerade vaxbönor och färskpotatis |
150 kr
|
|
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon |
150 kr
|
|
Nattbakad rostasfilé från Lövsta gård med rostad sötpotatis, örtyoghurt och tomatsallad |
150 kr
|
|
Onsdag 27 augusti |
||
Helstekt fläskfilé med gräddkokt spetskål, bacon, rostad potatis och friterad grönkål |
150 kr
|
|
Havets Wallenbergare med citronsmörsåssås, potatispuré och juliennegrönsaker |
150 kr
|
|
Småländska isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor och senap |
150 kr
|
|
Kycklinggryta med rödcurry, grönsaker, kokosmjölk, jasminris och koriander |
150 kr
|
|
Torsdag 28 augusti |
||
Lammfärsbiff med mynta-tzatziki, rödvinssås, råstekt potatis och tomat & fetaostsallad |
150 kr
|
|
Halstrad laxfile med skaldjurshollandaise, fänkålssallad och dillkokt färskpotatis |
150 kr
|
|
Confiterad fläsksida med rotmos, timjansky, surkål och senapscréme |
150 kr
|
|
Crispy chicken med mango och- avokadosalsa, jalapeñoyoghurt och råkostsallad |
150 kr
|
|
Fredag 29 augusti |
||
Helstekt Chuck tender (Bogrulle) med bearnaisesås, rostad potatis och vitlökrostad broccoli |
150 kr
|
|
Gingravad laxfilé med dillstuvad potatis, hovmästarsås och syrad fänkål |
150 kr
|
|
Krämig pasta med oxfilé, chili, svamp, rucola och parmesan |
150 kr
|
|
Sesamstekt fläskfilé med teriyakisås, basmatiris, ingefärsyoghurt och rättika |
150 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
Chiligryta med bönor och grönsaker serveras med tortillabröd och gräddfil |
150 kr
|